Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες συζητάει η Δημοτική Αρχή. Η αρχή από τους Λογγάδες

Τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες συζητάει η Δημοτική Αρχή. Η αρχή από τους Λογγάδες

Λογγάδες-1Λογγαδες-3 Από:Γιώργος Γκόντζος

Τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες τίθενται σε συζήτηση στις επιτόπιες συναντήσεις που ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων την Παρασκευή από τους Λογγάδες. Συναντήσεις που θα συνεχιστούν σταδιακά και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες.

 

Έξι Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν στην ανοιχτή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στους Λογγάδες, με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και κατοίκων της περιοχής. Οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας, Γιώργος Βίνης, που έχει και την αρμοδιότητα της Δ.Ε. Παμβώτιδας, Υποδομών και Ενέργειας, Γιάννης Λιόντος, Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Νάστος,  Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Δημήτρης Κατηρτσίδης, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Παντελής Κολόκας, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας.

 

Σε μια πολύωρη και εποικοδομητική διαδικασία, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν την περιοχή των Λογγάδων. Δόθηκαν άμεσα λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν, όπου αυτό ήταν εφικτό, ενώ συζητήθηκαν οι προτεραιότητες για τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται στα υπό εξέλιξη έργα του Δήμου, αλλά και σε αυτά που προγραμματίζονται.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments