Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Τον Δήμο Πωγωνίου επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θοδωρικάκος

Τον Δήμο Πωγωνίου επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θοδωρικάκος

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Τον Δήμο Πωγωνίου επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θοδωρικάκος με αφορμή το ταξίδι του στα Γιάννενα για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε το Καλπάκι, το Δελβινάκι  καθώς και την Πωγωνιανή και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους φορείς της περιοχής όσο και με τους κατοίκους του ακριτικού Δήμου Πωγωνίου.

Στην έδρα του Δήμου, ο Υπουργός ξεναγήθηκε στο Μουσείο Πολέμου και το Μνημείο του Μαχητή και έστειλε μήνυμα  ότι ο στρατός δίνει σιγουριά στο λαό και ότι η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα τους ακρίτες. Στην Πωγωνιανή ο κ Τ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου όπου ενημερώθηκε για τις ανάγκες της δομής και έπαιξε με τα παιδιά στα οποία μοίρασε και δώρα. Στη συνέχεια ο Υπουργός επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου πλέκοντας το εγκώμιο των συνοριακών για το έργο τους και αναφέρθηκε στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης ενημέρωσε διεξοδικά τον υπουργό για τα αιτήματα της περιοχής επισημαίνοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει με κάθε τρόπο το ακριτικό Πωγώνι και τους κατοίκους του.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments