Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ – ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ – ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ

6_smallΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στη λίμνη Παμβώτιδααυτό το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου. Από τις 12.00 το Σάββατο και από τις 11.00 την Κυριακή, και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία των Ιωαννίνων, ένας εκπληκτικός αριθμός εκατό (100) περίπου ιστιοφόρων θα δώσουν πνοή ζωής στη Λίμνη μας και θα μας δείξουν πώς θα μπορούσε να γίνει η λίμνη Ιωαννίνων αν το θελήσουμε και αν το επιδιώξουμε.

Το υπερθέαμα αυτό θα γίνει στα πλαίσια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimistγια παιδιά και Laser 4.7 για εφήβους, το οποίο διοργανώνει στη Λίμνη μας ο ΙστιοπλοϊκόςΌμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.),σε συνδιοργάνωση με την  Περιφέρεια Ηπείρου καιτον Δήμο Ιωαννιτών – ειδικότερα την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών (ΚΕΠΠΝΑΔΙ).Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.Στο Πρωτάθλημα αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 100 μικροί αθλητές και αθλήτριες από τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους της ευρείας ιστιοπλοϊκής περιφέρειας Βορείου Ελλάδας και Θεσσαλονίκης η οποία περιλαμβάνει και την Κέρκυρα και τα Ιωάννινα.

Οιιστιοδρομίες θα είναι άνετα ορατές από τους παραλίμνιους δρόμους και πλατείες. Θα ξεκινήσουνστη Λίμνη Ιωαννίνων το Σάββατο 26στις 12.00 (καιρού επιτρέποντος!) και η τελευταία ιστιοδρομία προβλέπεται να διεξαχθεί την Κυριακή 27 το αργότερο στις 17.00. Αμέσως μετά θα γίνει η απονομή των επάθλων στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο. Ιωαννίνων στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. (Λεμβοστάσιο 11).

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments