Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Χωρίς τον Σαλπιγγίδη στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Σαλπιγγίδη στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο μετατάρσιο, συν τον τραυματία Τζιόλη και τους τιμωρημένους Ρατς και Κάτσε, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (4/2) παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ένα επιπλέον πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει της αυριανής (4/2, 17:15) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μετατάρσιο και προτιμήθηκε την τελευταία στιγμή να μην ακολουθήσει την αποστολή, αλλά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία.

Εκτός πλάνων βρίσκονται επίσης ο Εργκους Κάτσε, ο οποίος εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ο Ραζβάν Ρατς, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής, αλλά και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης. Σε αυτούς προστίθενται, φυσικά, οι Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται εδώ και καιρό στα πλάνα του τεχνικού του «δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά, την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γλύκος, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Βίτορ, Κατσικάς, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Τζανδάρης, Νομπόα, Μαντούρο, Γκολάσα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Μακ και Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments