Κυριακή , 22 Μαΐου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA στοχοποιείται βάναυσα

Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA στοχοποιείται βάναυσα

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε άμεσα μετά την απόφαση του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League να αφαιρέσει από τη γιαννιώτικη ομάδα 5 βαθμούς, για παραβάσεις στη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ το 2015.

 

Οι Ηπειρώτες έκαναν λόγο για στοχοποίηση της ομάδας τους υπογραμμίζοντας πως θα διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους μέχρι τέλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

 

«Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA στοχοποιείται βάναυσα. Η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League να τιμωρήσει την ομάδα με αφαίρεση βαθμών για την δήθεν μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. στην οικογένεια Αυδή που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πρωταθλήματος, μόνο οργή και θυμό προκαλεί.

 

Η απόφαση δεν έχει κανένα λογικό έρεισμα.

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο από κάθε άποψη πως στόχος είναι να πληγεί ο σύλλογος. Επιβεβαιωνόμαστε όταν λέγαμε ότι ενοχλεί η θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογία.

 

Εμείς ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης μέχρι να καταρριφθεί όλο αυτό το αλαζονικό έκτρωμα. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους Ηπειρώτες φιλάθλους, την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους βουλευτές της πόλης, αυτή την δύσκολη στιγμή που η ομάδα βάλλεται από παντού, να βρεθούν στο πλευρό της και να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους.

 

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γνωρίζει καλά την αλήθεια, την οποία μάλιστα απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία, και θα διεκδικήσει τη δικαίωση μέχρι τέλους».

 

Δείτε Επίσης

Ειδική Προωθητική Εκδήλωση παρουσίασης της Ηπείρου των 4 εποχών και των τοπικών προϊόντων στις Βρυξέλλες

Την 1η Ειδική Προωθητική Εκδήλωση παρουσίασης της Ηπείρου των 4 εποχών και των τοπικών προϊόντων στις ...