Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024
Αρχική / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων: «Ξετυλίγοντας την ιστορία των δώρων»

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων: «Ξετυλίγοντας την ιστορία των δώρων»

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, σχεδιάσαμε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να  μπορούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Με αφορμή το παραμύθι «Ένα δώρο για τον καθένα» των Birdie Black & Rosalind Beardshaw, εκδόσεις Ίκαρος, θα ξετυλίξουμε την ιστορία των δώρων μέσα στο χρόνο, ταξιδεύοντας στον κόσμο! Θα ακολουθήσει εργαστήρι χειροτεχνίας, όπου θα φτιάξουμε μαζί ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι!

Οι φίλοι της Βιβλιοθήκης μας, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στις 11:00 το πρωί, θα  έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωσηστην πλατφόρμα Webex πατώντας είτε τον σύνδεσμο https://rb.gy/4k5db6 είτε μέσω QR Code

Η εκδήλωση θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στο κανάλι μας στο youtube στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη.

Ευχαριστούμε για την ευγενική συμμετοχή στην αφήγηση του παραμυθιού «Ένα δώρο για τον καθένα», τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων:

Χαρά Αϊτσίδου, Πρακτική Άσκηση, τμήμα Φιλολογίας
Αγγελική Αυγερινού, τμήμα Φιλολογίας
Παναγιώτα-Ανδρομάχη Κιούκα, τμήμα Φιλολογίας
Αναστασία Παγκράτη, τμήμα Ψυχολογίας και
Μαρία Ζάχου, τμήμα Φιλολογίας

Κατά την περίοδο των γιορτών θα γίνουν αφηγήσεις  παραμυθιών, μέσω πλατφόρμας webex, με τον παραπάνω σύνδεσμο. Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, το παραμύθι «Χριστούγεννα στο δάσος» της Σγουρή Β. Γεωργιάδη, εκδόσεις Διάπλαση, και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα ακολουθήσει η αφήγηση του παραμυθιού «Μην κλαις κοριτσάκι» της Σμαράγδας Μανταδάκη, εκδόσεις Ψηφίδα.

Συνεχίζεται ο κύκλος αφηγήσεων παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους της ενότητας «Όσα τόσα κι αν γενούν, παραμύθια πάντα θ’ αρχινούν», με το παραμύθι της Μαρίας Ανδρικοπούλου «Το χρυσό κλουβί», εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη.

Η αφήγηση θα αναρτηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε Επίσης

«Πρόσω ολοταχώς» για τον «3ο γύρο» το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο «τερμάτισε» το δεύτερο μέρος του διαδικτυακού Καρναβαλιού Πρέβεζας και -όπως μας προειδοποιεί ...