Τετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Ο Πέτρος Λυκίδης στο Δ/Ρ: «Να δοθεί άμεσα εντολή για ελέγχους στους οδηγούς φορτηγών στο τελωνείο Κακαβιάς»

Ο Πέτρος Λυκίδης στο Δ/Ρ: «Να δοθεί άμεσα εντολή για ελέγχους στους οδηγούς φορτηγών στο τελωνείο Κακαβιάς»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη, ο Πρόεδρος της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων, κ. Πέτρος Λυκίδης, τόνισε ότι η Γ.Γ. της Πολιτικής Προστασίας δεν ήταν ενήμερη για το αίτημα των τελωνειακών να δοθεί άμεσα εντολή για ελέγχους στους οδηγούς φορτηγών στο τελωνείο Κακαβιάς.

Επεσήμανε δε, για μία ακόμη φορά, τον κίνδυνο που διατρέχουν οι τελωνειακοί υπάλληλοι (και όχι μόνο) από τους 50 κατά μέσο όρο ημερησίως -χωρίς έλεγχο- διερχόμενους οδηγούς φορτηγών, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μόλις χθες δόθηκε εντολή για τους οδηγούς επιβατικών αυτοκινήτων να επιστρέφουν στο σπίτι τους χωρίς να εισέλθουν από την Αλβανία στην Ελλάδα, εφόσον βρεθούν θετικοί, δεδομένης της επιδημιολογικής έξαρσης που παρατηρείται στη γείτονα χώρα.

Στάθηκε επίσης στην τηλεφωνική επικοινωνία του με τον κύριο Χαρδαλιά, ο οποίος, παρότι δεν ήταν ενήμερος για την έγγραφη αναφορά που είχαν αποστείλει οι τελωνειακοί υπάλληλοι προς τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεση εντολή προκειμένου να έχει διευθετηθεί το ζήτημα εντός της σημερινής ημέρας.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Δ/Ρ: «Κοινωνικός Αρμαγεδδών με “ΕΦΚΑ – κουφάρι” και “ρήτρες Βουλγαρίας” το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη ...