Παρασκευή , 31 Μαΐου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων, που αποτελεί παράρτημα της ΧΕΝ Ελλάδος, της γυναικείας εθελοντικής οργάνωσης που έχει ως σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων της γυναίκας και του παιδιού σε έναν ασφαλή κόσμο, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη τήρησης των υγειονομικών μέτρων προσαρμόζει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της στις νέες συνθήκες. Από την αρχή της νέας χρονιάς για τα μέλη της εγκαινίασε τις διαδικτυακές θεματικές ημερίδες. Η πρώτη με θέμα “Το γυναικείο σώμα στις τέχνες και τα ΜΜΕ” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 7 Οκτωβρίου και την παρακολούθησαν 100 άτομα από όλη την Ελλάδα. Η δεύτερη διαδικτυακή ημερίδα θα γίνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχει ως θέμα τη βία κατά των γυναικών και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  zoom στις 25 Νοεμβρίου. Η παρακολούθηση της  ημερίδας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα άτομα που  θέλουν να την παρακολουθήσουν. Εισηγητές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων θα είναι οι:

  • Δρ Ευστράτιος Παπάνης, Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  • Δρ Ανδρομάχη Μπούνα, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  • Χαϊδεμενάκου Σταυρούλα, φιλόλογος, Med.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πόπη Στεφανίδη, Υπεύθυνη Ομάδας ΧΕΝ Ιωαννίνων.
Θα γίνει βιωματική παρέμβαση. Επίσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος εγγραφής για την παρακολούθηση της ημερίδας είναι: https://forms.gle/rLYufmJNPABMUfaD7

Δείτε Επίσης

Π.Κωλέτσιος(Πρόεδρος εργαζόμενων ΕΚΑΒ Ηπείρου)- “Ο όρος “οδηγός ασθενοφόρου” δεν υφίσταται .Για να  μπορέσει κάποιος να δουλέψει στο ασθενοφόρο θα πρέπει να είναι διασώστης”

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Ο όρος “οδηγός ασθενοφόρου” δεν υφίσταται .Για να  μπορέσει κάποιος να δουλέψει στο ...