Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Διαδικτυακή ημερίδα της ΦΟΕΑ για την εθελοντική προσφορά στην πόλη των Ιωαννίνων

Διαδικτυακή ημερίδα της ΦΟΕΑ για την εθελοντική προσφορά στην πόλη των Ιωαννίνων

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στη διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Η εθελοντική προσφορά στην πόλη των Ιωαννίνων». Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο της ομάδας και όσοι την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλες εθελοντικές ομάδες των Ιωαννίνων: ESN Ioannina, ΖΩ.Ο.ΠΙ., Δίκτυο Νέων Ηπείρου, Κέντρο Νέων Ηπείρου, TedxMaviliSquare, ΚΕΘΕΑ Ηπείρου, ΑΜΚΕ Ίασις και Φλόγα.

Στόχος μας είναι η παρουσίαση του οράματος και των δράσεων των ομάδων, που δραστηριοποιούνται στα Ιωάννινα, αλλά και η προώθηση του εθελοντισμού, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτός είναι ένας τρόπος να έρθουμε πιο κοντά, να ενημερωθούν όλοι οι συμμετέχοντες για τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν και με μεγάλη μας χαρά να σας δούμε να γίνεστε μέλη των ομάδων μας. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 17:00, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Ο κωδικός για την είσοδό σας στην ομάδα της ημερίδας είναι: 9cm0iqr

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά να σας γνωρίσουμε!»

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...