Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Αρχική / Οικονομία / Δωρεάν συμμετοχή-εγγραφή των επιχειρήσεων σε Ε-SHOP από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Δωρεάν συμμετοχή-εγγραφή των επιχειρήσεων σε Ε-SHOP από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ενημερώνει τα μέλη-επιχειρήσεις του,  ότι τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην πλατφόρμα Direct Market και δίνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 2 ηλεκτρονικές βιτρίνες με δυνατότητα πωλήσεων για τα προϊόντα τους,μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά των Ιωαννίνων και ταυτόχρονα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο στην Πανελλαδική Αγορά  www.directmarket.gr  σε 2 γλώσσες.

Τα προϊόντα και στις 2 αγορές ανεβαίνουν πολύ εύκολα χειροκίνητα αλλά και αυτόματα από αρχείο XML εάν διαθέτει η επιχείρηση. Η διαχείριση της προβολής,των τιμών και των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάθε επιχείρηση. Οι παραγγελίες εμφανίζονται στην Ειδική Διαχειριστική εφαρμογή για εμπόρους από την ιστοσελίδα mystore.directmarket.gr  ενώ αποστέλλονται ταυτόχρονα  με e-mail και sms.

Για την εγγραφή της επιχείρησης σας επισκεφτείτε το www.directmarket.gr ή κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου  www.cci-ioannina.gr  επιλέγοντας το εικονίδιο Ηλεκτρονική Αγορά προϊόντων.

Υπενθυμίζεται  οι πολίτες μπορούν  να κάνουν τις αγορές τους μέσα από τις παραπάνω διευθύνσεις επιλέγοντας τις επιχειρήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Στις 9 Ιουλίου η αναβληθείσα ενημερωτική εκδήλωση για την επιχορήγηση αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και ...