Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δράση ενημέρωσης στο Γαρδίκι από την Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων του Δήμου Σουλίου ενάντια στη Μονάδα Καύσης Βιορευστών

Δράση ενημέρωσης στο Γαρδίκι από την Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων του Δήμου Σουλίου ενάντια στη Μονάδα Καύσης Βιορευστών

Χθες, Κυριακή πρωί, 11/04, η Επιτροπή Αγώνα των δημοτών Σουλίου παρευρέθηκε στην τοπική κοινότητα Γαρδικίου, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των κατοίκων και των γύρω κοινοτήτων για τις εξελίξεις σε σχέση με τις μονάδες καύσης βιομάζας και τη συνέχεια της δράσης της επιτροπής. 
Η συζήτηση ανέδειξε συνολικά τις αιτίες, τις προσεγγίσεις αλλά και την κατεύθυνση των δράσεων.
Μετά τη συγκέντρωση έγινε συμβολικό κλείσιμο της γέφυρας του Αχέροντα ποταμού, στη Γλυκή, από μεγάλο αριθμό κατοίκων.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα κατά των Μονάδων Καύσης Βιορευστών Προδρομίου – Χόικας τονίζει τα εξής:

«Η Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων του Δήμου Σουλίου συνεχίζει τον αγώνα της, αξιοποιώντας κάθε μέσο πίεσης και διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων της. Οι κινητοποιήσεις αυξάνονται ποικιλοτρόπως στο άμεσο διάστημα, ακόμη πιο δυναμικά!
Θα υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα και της δράσης μας, οπότε και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.
Συνεχίζουμε δυναμικά, καλούμε όλους τους δημότες να συμπορευτούν στον κοινό μας αγώνα!

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΗΣ ΒΙΟΡΕΥΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ! 

FB : Επιτροπή αγώνα κατά των μονάδων καύσης βιορευστών Προδρομίου – Χόικας»

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...