Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ / Ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά, με την ελπίδα η επόμενη να μας επιφυλάσσει λιγότερες δυσκολίες και περισσότερα χαμόγελα.

Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε και εξακολουθούμε να βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η δημοτική αρχή προσπάθησε να κρατήσει σταθερό το τιμόνι και να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για την υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην πρόοδο του τόπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, σπεύδοντας παράλληλα να συνδράμει όσους είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Τις φετινές γιορτές μπορεί να μη δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούμε από κοντά σε εορταστικές εκδηλώσεις, να μην μπορέσαμε να υποδεχθούμε ξενιτεμένους και επισκέπτες, όμως είναι μια θυσία που οφείλουμε όλοι να κάνουμε για να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση, να μείνουμε ασφαλείς και να μπορούμε να ανταμώσουμε ξανά σύντομα.

Είμαι σίγουρος ότι οι σημερινές δυσκολίες σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν και καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους μας, γιατί, όπως λέει και ο τούρκος ποιητής ΝαζίμΧικμέτ, «Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει. Τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα. Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα».

Εύχομαι το 2021 να φέρει ευημερία σε όλους, να γεμίσει τις καρδιές με αγάπη, γαλήνη και αισιοδοξία.

Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων

Ιωάννης Σεντελές»

Δείτε Επίσης

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη

«Αγαπητοί  μου  συνδημότες, Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά στην οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι ...