Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ευγενική προσφορά 12 οικίσκων για φιλοξενούμενα αδέσποτα ζώα από το Bikewise Travel προς τον Δήμο Ιωαννιτών

Ευγενική προσφορά 12 οικίσκων για φιλοξενούμενα αδέσποτα ζώα από το Bikewise Travel προς τον Δήμο Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους υπεύθυνους του τουριστικού γραφείου Bikewise Travel, Χαρά Πλιάτσικα και Λευτέρη Φατέ, για την ευγενική προσφορά 12 καλαίσθητων οικίσκων, που θα φιλοξενήσουν τους μικρούς αδέσποτους φίλους μας.

Όπως τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος, Νίκος Τσόλης, ο Δήμος δεν παραλείπει να τιμά τους πολίτες με φιλοζωικά αισθήματα και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την προστασία των αδέσποτων ζώων μέσω της υιοθεσίας 140 μικρών ζώων μόνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου.

Επεσήμανε, δε, ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί τα 2 από τα 10 σπιτάκια στην Πλατεία Ηρώων και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών θα συνεχίσει τις δράσεις περίθαλψης, στείρωσης και εμβολιασμού των αδέσποτων ζώων.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...