Σάββατο , 11 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος, στο Δ/Ρ: «Θα εορτάσουμε το Πάσχα φέτος, αλλά με ειδικές συνθήκες»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος, στο Δ/Ρ: «Θα εορτάσουμε το Πάσχα φέτος, αλλά με ειδικές συνθήκες»

Την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει στο στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Ιωαννίνων τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμο, είχε σήμερα, Παρασκευή 16/4, ο Αλέξης Λιόλης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων «Εκκλησία και Κοινωνία».

Αφού σημείωσε ότι «δύσκολος ο ανεόρταστος βίος», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων επεσήμανε την «ανάγκη προσαρμογής σε ιδιαίτερες συνθήκες, με γνώμονα πάντα την προφύλαξη της υγείας των ανθρώπων» στον εορτασμό της φετινής πασχαλινής περιόδου.

Με αφορμή τις τέσσερεις σημερινές ακολουθίες του Ακάθιστου Ύμνου στις Εκκλησίες της πόλης, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να εκκλησιαστούν κατά τη διάρκεια τόσο της ερχόμενης εβδομάδας, όσο και της Μεγάλης Εβδομάδας, βάσει των αποφάσεων που θα παρθούν ύστερα από την αναμενόμενη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου της Ιεράς Συνόδου και κυβερνητικών παραγόντων και ειδικών.

Επ’ ευκαιρία της επισκέψεώς του στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της πόλης μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος, επεκτάθηκε σε θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, αλλά και πνευματικών ζητημάτων.

Όσοι ενδιαφέρονται έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκπομπή σε επανάληψη αυτή την Κυριακή, 18/4, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...