Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (Μ-Λ) ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (Μ-Λ) ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Σε αντιπολεμική και αντιιμπεριαλιστική διαδήλωσει καλεί το ΚΚΕ (μ-λ) το ερχόμενο Σάββατο, 17/4, στις 12:00, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

«ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ!

Οι καθημερινές ασκήσεις σε στεριά, αέρα και θάλασσα είναι πρόβες πολέμου, που θα εμπλέξουν τον λαό μας και όλους τους λαούς της περιοχής. Στρατιωτικοί εξοπλισμοί δισεκατομμυρίων ευρώ από αμερικανικά κι ευρωπαϊκά μονοπώλια, τη στιγμή που για κάθε ζήτημα που καλύπτει λαϊκές ανάγκες μας λένε ότι “δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα”.

Εργάτες, εργαζόμενοι, νέοι και νέες,

Δεν είναι η «μοίρα» μας να ζούμε και να δουλεύουμε σαν σκλάβοι. Δεν είναι νομοτέλεια να οδηγηθούμε στη σφαγή για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.  Οι λαοί καλούνται να αποδεχτούν τους μεγαλύτερους παγκόσμιους φονιάδες ως δήθεν περιστέρια της ειρήνης, να στοιχηθούν στο άρμα τους και να ξαναχύσουν το αίμα τους για αλλότρια συμφέροντα.

Οι ελληνοτουρκικές αντιθέσεις έχουν σαν μόνιμη και κύρια πλευρά τον αντιδραστικό ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο εξαρτημένες άρχουσες τάξεις Ελλάδας και Τουρκίας, που διαβουλεύονται, η μια σε βάρος της άλλης, για την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων και τα δικά τους κέρδη.

Έχουμε τη δύναμη να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα της αντιπολεμικής – αντιιμπεριαλιστικής πάλης, να σφυρηλατήσουμε τη φιλία και τη συμπαράσταση ανάμεσα στους λαούς μας, να υψώσουμε το ανάστημά μας, να σπάσουμε τα δεσμά της εξάρτησης, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
  • ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΛΑΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!
  • ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΛΑΟΥΣ!
  • ΚΑΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΤΟ ΚΚΕ (Μ-Λ) ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΗ, ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...