Δευτέρα , 29 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί στην απεργία της 26ης Νοέμβρη
?

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί στην απεργία της 26ης Νοέμβρη

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων τιμά τα πάντα επίκαιρα αιτήματα της επετείου της 17ης Νοέμβρη και χαιρετίζει τη μαχητική στάση των συναδέλφων οικοδόμων στη προχθεσινή συγκέντρωση παρά τις απαγορεύσεις και την αστυνομική καταστολή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

«ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ!

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων τιμήσαμε αποφασιστικά και αγωνιστικά τα επίκαιρα αιτήματα του Πολυτεχνείου. Χαιρετίζουμε τη μαχητική στάση των συναδέλφων, που παρά το όργιο καταστολής και τρομοκρατίας, συμμετείχαν στη συγκέντρωση στο μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Δόμπολη.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης με τα ΜΑΤ να μας αποτρέψει δεν πέρασε. Ακυρώσαμε την απαγόρευσή τους.

Καταδικάζουμε το μηχανισμό καταστολής της κυβέρνησης της ΝΔ, που μανιασμένα και απρόκλητα, χτύπησε δεκάδες συναδέλφους οικοδόμους, έστειλε συναδέλφους τραυματίες στο νοσοκομείο και έκανε δεκάδες προσαγωγές.

Οι συνάδελφοι οικοδόμοι πειθαρχημένα, οργανωμένα, με όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις), με τα διακριτικά του συνδικάτου, βροντοφωνάξαμε τα επίκαιρα αντιιμπεριαλιστικά αιτήματα και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το μεροκάματό μας, την υγεία και τη ζωή των οικογενειών μας.

26 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!»

Δείτε Επίσης

Συνάντηση εργασίας Β. Κικίλια-Μ. Ελισάφ για την τουριστική ανάπτυξη των Ιωαννίνων

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού, με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. ...