Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΠΑ Δ. ΠΑΝΟΥ ΣΤΟ Δ/Ρ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΠΑ Δ. ΠΑΝΟΥ ΣΤΟ Δ/Ρ

Από: Χάρης Δάφλος–

Για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα ΚΑΠΗ της χώρας ως μέτρο πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού μίλησε στο Δ/Ρ, στην εκπομπή “Πρωινή ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος), ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ αναφέρονται τα εξής: “Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει την αναστολή  της λειτουργίας όλων των ΚΑΠΗ  του Δήμου μας καθώς και του ΚΗΦΗ από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου και   για τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα για την προάσπιση της υγείας των ευπαθών ομάδων”.

Ο κος Πάνου ανέφερε ακόμη ότι εκτός από το κλείσιμο θα υπάρξει και απολύμανση όλων των χώρων των ΚΑΠΗ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή των εκδρομέων από τους Αγίου Τόπους, οι περισσότεροι ήταν μέλη του ΚΑΠΗ Ανατολής, για να προσθέσει ότι μέχρι στιγμής όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου συνομιλεί καθημερινά μαζί τους για την εξέλιξη της υγείας τους.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του ...