Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Μία νότα αισιοδοξίας από το Γυμνάσιο Κουτσελιού

Μία νότα αισιοδοξίας από το Γυμνάσιο Κουτσελιού

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών, ανταποκρινόμενη άμεσα αλλά και αποτελεσματικά στην πρόταση του Γιώργου Μήτση, ζωγράφου και εκπαιδευτικού του  Γυμνασίου Κουτσελιού, καθώς και του Διευθυντή Σπύρου Ζήνδρου, για την φιλοτέχνιση της πρόσοψης του Γυμνασίου Κουτσελιού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να το παραλάβει ολοκληρωμένο!

Πρόκειται για μία νότα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες συνθήκες, που έχει δημιουργήσει η πανδημία και για την εκπαίδευση, σημειώνει η πρόεδρος της Επιτροπής, Φιλιώ Νόκα.

Και στη δήλωσή της τονίζει:

«Αφού αποφασίσαμε από κοινού το σχέδιο του ψηφιδωτού (μετά από πολλά, που ο καλλιτέχνης έκανε), ο ίδιος σφυρηλάτησε και φιλοτέχνησε την πρόσοψη του σχολείου.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και θα το απολαμβάνουν τόσο οι μαθητές και καθηγητές, όσο και οι πολίτες αυτής της πόλης.

Να λοιπόν που υπάρχουν Δάσκαλοι, που, πέρα από τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, αφήνουν το αποτύπωμά τους και μάλιστα με ιδιαίτερο νόημα, καθώς η γνώση είναι δύναμη και για να είμαστε και επίκαιροι: “H διδασκαλία που παράγεται μέσα στο σχολείο είναι αναντικατάστατη.”

Συγχαίρουμε τον Γιώργο Μήτση, που, απ’ όπου  πέρασε, άφησε το αποτύπωμα του!!!»

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...