Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Ο Χαράλαμπος Μηλιώνης στο Δ/Ρ: «Έχουμε προνοήσει ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τεθούν σε καραντίνα οι εργαζόμενοι της 2ης ΜΕΛ, καθώς υπάρχουν τα απαραίτητα στεγανά μεταξύ των 4 υπομονάδων υποδοχής λοιμωδών του ΠΓΝΙ.»

Ο Χαράλαμπος Μηλιώνης στο Δ/Ρ: «Έχουμε προνοήσει ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τεθούν σε καραντίνα οι εργαζόμενοι της 2ης ΜΕΛ, καθώς υπάρχουν τα απαραίτητα στεγανά μεταξύ των 4 υπομονάδων υποδοχής λοιμωδών του ΠΓΝΙ.»

Ο Καθηγητής Παθολογίας και υπεύθυνος των τεσσάρων υπομονάδων υποδοχής λοιμωδών του ΠΓΝΙ, κ. Χαράλαμπος Μηλιώνης, μίλησε στο Δ/Ρ και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη σχετικά με το τι συμβαίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου ένας γιατρός και μία νοσηλεύτρια της 2ης ΜΕΛ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί η συγκεκριμένη κλινική και 27 άτομα του υγειονομικού προσωπικού να τεθούν άμεσα σε καραντίνα.

Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια, περί ων ο λόγος, νόσησαν ταυτόχρονα κατά τη νοσηλεία ενός πολύ βεβερημένου περιστατικού, όπως ανέφερε ο κ. Μηλιώνης, τονίζοντας παράλληλα πως όλοι οι ασθενείς έχουν ήδη μεταφερθεί σε άλλες μονάδες και ότι στο σύνολο του προσωπικού που τέθηκε σε καραντίνα διενεργήθηκαν rapid test, τα οποία εν συνεχεία βρέθηκαν αρνητικά.

Στάθηκε επίσης και στο τι γίνεται με τα θετικά κρούσματα στο Στρατόπεδο «Χ. Κατσιμήτρου» στο Πέραμα Ιωαννίνων, επισημαίνοντας πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η αναγκαιότητα για κανέναν εκ των -κυρίως ασυμπτωματικών- στρατιωτών να νοσηλευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ο Φώτης Λιόντος στο Δ/Ρ: «Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, γι’ αυτό, όταν χρειαστεί, δεν διστάζεις να βουτήξεις»

Σε συνέντευξη του Πυρονόμου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Φώτη Λιόντου, στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» του ...