Πέμπτη , 29 Ιουλίου 2021
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος-στο Δ/Ρ «Βάρβαρη παραχάραξη της πρόσφατης ιστορίας του τόπου»

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος-στο Δ/Ρ «Βάρβαρη παραχάραξη της πρόσφατης ιστορίας του τόπου»

Από: Βίκυ Μιχέλη–

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος  καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρύτανης την κρίσιμη περίοδο 2011-2015 και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το Κίνημα Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή “Στα σημεία των καιρών” για  τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την Ήπειρο και τα Γιάννενα, κατά την άφιξή του στην πόλη καθώς και για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που έγινε στην Αθήνα με τίτλο “Ζήτημα εθνικής επιβίωσης” από τις εκδόσεις Κριτική. Τέλος αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά και τις εξελίξεις του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο κ. Γάτσιος αναφέρει ότι η ιστορική μνήμη και η γνώση της πραγματικότητας αποτελούν τους δύο πιο σοβαρούς παράγοντες που επιτρέπουν σε μία κοινωνία να ευημερεί και να προοδεύει, και συνεχίζει: «Ούτως ή άλλως, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε μία μεγάλη συμφορά για την Ελλάδα. Ο ισχυρισμός του δε πως αυτή η κυβέρνηση ήταν που “έβγαλε την Ήπειρο από την απομόνωση”, είναι ανεπίδεκτος χαρακτηρισμού. Παρομοίως ανεπίδεκτη χαρακτηρισμού είναι και η αναφορά του κ. Τσίπρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ως έργο της κυβέρνησής του στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών».    

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δείτε Επίσης

Λ.Ζαούσης(Αρχιτέκτονας)—Ο μέσος όρος των φοιτητών είναι και ο μέσος όρος του μετέπειτα επαγγελματία.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Επίκαιρες προσεγγίσεις για θέματα  που αφορούν την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής  σε σχέση ...