Πέμπτη , 29 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Ο Πέτρος Λυκίδης στο Δ/Ρ Ιωαννίνων: «Να τοποθετηθεί επιτέλους κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής»

Ο Πέτρος Λυκίδης στο Δ/Ρ Ιωαννίνων: «Να τοποθετηθεί επιτέλους κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη, ο Πρόεδρος της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων, κ. Πέτρος Λυκίδης, χαρακτηρίζει «κενό γράμμα» τα περιοριστικά μέτρα διέλευσης στο τελωνείο της Κακαβιάς, όσον αφορά τους οδηγούς φορτηγών και επιβατικών Ι.Χ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εδώ και δέκα μέρες επιτρέπεται η διέλευση στους οδηγούς φορτηγών που εισέρχονται από τη γείτονα χώρα χωρίς τη διενέργεια rapid test, ενώ στους οδηγούς επιβατικών Ι.Χ., στους οποίους διενεργούνται rapid test, επιτρέπεται η διέλευση ακόμη και αν βρεθούν θετικοί.

Τέλος, επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι πρέπει να ανοίξει εκ νέου το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής προκειμένου να αποφορτιστεί το τελωνείο της Κακαβιάς, ενώ κατήγγειλε ότι ο λόγος για τον οποίο αυτό δεν έχει συμβεί είναι το γεγονός ότι δεν έχει γίνει η απαραίτητη πρόσληψη οκτώ ατόμων, ούτως ώστε να τοποθετηθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που να διενεργεί τους αντίστοιχους ελέγχους εκεί.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ευγενική προσφορά 12 οικίσκων για φιλοξενούμενα αδέσποτα ζώα από το Bikewise Travel προς τον Δήμο Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους υπεύθυνους του τουριστικού γραφείου Bikewise ...