Τρίτη , 14 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά στον Κατσικά

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά στον Κατσικά

Ποδοσφαιρικό τουρνουά παιδιών ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών με την συμμετοχή προσφυγόπουλων θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/5/2022 στο γήπεδο της Θύελλας Κατσικά. Το τουρνουά θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της ΜΕΤΑδρασης και αποσκοπεί να φέρει κοντά παιδιά που έχουν βιώσει διαφορετικές καταστάσεις αφού ο αθλητισμός είναι αντίθετος σε κάθε μορφή ρατσισμού.
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Τσόλης στόχος του τουρνουά είναι να ενισχυθεί το πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης ενώ ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας Βασίλης Βλέτσας τόνισε ότι για πρώτη φορά ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνει τουρνουά μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων νεαρών ποδοσφαιριστών δίνοντας το μήνυμα ότι η πόλη αγκαλιάζει το ίδιο ζεστά τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαβιούν στην περιοχή μας.
Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί στις δέκα στο γήπεδο της Θύελλας Κατσικά και θα συμμετέχουν ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο ΑΟ Ανατολής, ο ΑΟ Γιάννενα, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, η ομάδα των προσφύγων της δομής του Κατσικά και φυσικά η οικοδεσπότης της εκδήλωσης ομάδα της Θύελλας Κατσικά.
Από τις εννιά το πρωί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν rapid test στους αθλητές, τους συνοδούς και τους επισκέπτες.

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...