Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Προμήθεια 200 tablet από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πρέβεζας για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Προμήθεια 200 tablet από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πρέβεζας για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να φτάσουν τα 200 tablet που θα προμηθευτούν οι Σχολικές Επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας και τα οποία θα διανεμηθούν στις δύο Διευθύνσεις, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες μαθητών των σχολείων του Δήμου στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης.

Το κόστος της προμήθειας ανέρχεται συνολικά στις 35.800 ευρώ και, όπως τονίζουν οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας, κ. Λεωνίδας Αργυρός και κα. Αθηνά Κωνσταντάκη αντίστοιχα, καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για  την προμήθεια του μέγιστου δυνατού αριθμού συσκευών, προκειμένου να καλυφθεί ένας μεγάλος αριθμός των ελλείψεων που υπάρχουν κι έτσι η πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση να είναι απρόσκοπτη για όλα τα παιδιά.

Την προσπάθεια συνδράμει η ΠΕΔ Ηπείρου, η οποία θα διανείμει αναλογικά 280 συσκευές (τις 100 άμεσα) στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των  Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων, Αρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας,  ενώ έχει ανακοινωθεί και η ενίσχυση της Ηπείρου με έναν σημαντικό αριθμό tablet από το Υπουργείο Παιδείας.

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 104 νεκροί και 6677 νέα κρούσματα σήμερα ,657 διασωληνωμένοι-86 κρούσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Σε 6.677 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, ...