Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σταδιακά αφήνονται ελεύθεροι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες στα Γιάννινα

Σταδιακά αφήνονται ελεύθεροι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες στα Γιάννινα

Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές του Δ/Ρ σταδιακά αφήνονται ελεύθεροι από την Αστυνομία όσοι είχαν προσαχθεί και συλληφθεί στα σοβαρά επεισόδια το απόγευμα της Τρίτης στον ευρύτερο χώρο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου στα Γιάννινα.

Μέχρι το πρωί της Τετάρτης, από τις 50 περίπου προσαγωγές οι 23 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, αφού σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες με τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, βίας κατά υπαλλήλων, σωματικής βλάβης, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων περί όπλων, ενώ επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Μέχρι λοιπόν το πρωί της Τετάρτης παρέμεναν ακόμη στο Αστυνομικό Μέγαρο τρεις συλληφθέντες οι οποίοι αναμένονταν να αφεθούν ελεύθεροι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...