Σάββατο , 29 Ιουνίου 2024
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / Συνάντηση του Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ με εργαζομένους και γονείς του 1ου ΚΔΑΠμεΑ

Συνάντηση του Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ με εργαζομένους και γονείς του 1ου ΚΔΑΠμεΑ

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Δημήτριος Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης κα Τζιοβάρα Σοφία και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων κα Ιωάννα Γεροδήμου  συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠμεΑ και τους γονείς των ωφελούμενων παιδιών.

Στην συνάντηση αυτή έγινε απολογιστική ενημέρωση των δράσεων και των ενεργειών για την κάλυψη εκκρεμοτήτων και αναγκών του ΚΔΑΠμεΑ, που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο.

Ακολούθησε διάλογος με όλους τους εργαζόμενους και τους γονείς των παιδιών και ακούστηκαν προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του ΚΔΑΠμεΑ.

Το ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχει όλες τις απαραίτητες ειδικότητες (Κοινωνικό Λειτουργό, Λογοθεραπευτή, Κοινωνικό Φροντιστή, Φυσιοθεραπευτή, Εκπαιδευτικό Τεχνικών, Ψυχολόγο, Βοηθητικό Προσωπικό) και θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά με Αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις, για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΔΑΠμεΑ (τηλ. επικοινωνίας:2651092176) και στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  (τηλ. επικοινωνίας: 2651054268,26510 54265).

Δείτε Επίσης

«Πολυεπίπεδη η προσφορά και το κοινωνικό έργο των Γιαννιώτικων επιχειρήσεων», σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρίου

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δρ. Δημήτριος Δημητρίου, σχετικά με τη ...