Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Θετικές γνωμοδοτήσεις της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου για έργα στους Δήμους Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Πωγωνίου και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Θετικές γνωμοδοτήσεις της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου για έργα στους Δήμους Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Πωγωνίου και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (Ε.Υ.Δ.) της Περιφέρειας Ηπείρου διατυπώθηκε θετική γνωμοδότηση προς τους φορείς υλοποίησης των παρακάτω έργων:

  • Προς Δήμο Αρταίων, για τα τεύχη διακήρυξης και τη διαδικασία,  σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το υποέργο «Αναβάθμιση κτηρίων και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε δημόσια κτήρια του Δήμου Αρταίων – Α’ ΦΑΣΗ» της Πράξης «Αναβάθμιση κτηρίων και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε δημόσια κτήρια του Δήμου Αρταίων – Α’ ΦΑΣΗ», συνολικού προϋπολογισμού «960,000€».
  • Προς Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ηγουμενίτσας, για τα τεύχη διακήρυξης και τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το υποέργο «Ενεργειακή αναβάθμιση αντλιοστασίων ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας» της Πράξης «Παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των υποδομών της Δ.Ε.Υ.Α.Η., συνολικού προϋπολογισμού 1,596,382.2 ευρώ.
  • Προς Δ/νση Τεχνικών Περιφέρειας Ηπείρου, για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης για το υποέργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Παρακαλάμου, πρώην Δήμου Άνω Καλαμά και νυν Πωγωνίου, προϋπολογισμού 696.500,01€, χωρίς ΦΠΑ.
  • Προς Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του υποέργου «Προμήθεια συστήματος ηλεκτροανατομικής χαρτογράφησης» της πράξης «Προσθήκη πενταώροφου Κτηρίου Νοσηλευτικών Μονάδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου», προϋπολογισμού 105.276 ευρώ.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...