Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Θρίλερ με την εξαφάνιση 55χρονου από τα Γιάννενα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Θρίλερ με την εξαφάνιση 55χρονου από τα Γιάννενα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

tsagkasΟ Κώστας Τάγκας πρώην έμπορος, χάθηκε ξαφνικά στα τέλη καλοκαιριού.Ζούσε μια άνετη ζωή μέχρι που ένα χτύπημα της μοίρας τον έκανε να βρεθεί στο δρόμο.

Δεν ήθελε να παραιτηθεί, αναζητούσε ευκαιρίες και εμπιστεύτηκε κάποιους που του υποσχέθηκαν πως θα τον βοηθήσουν.Οι δικοί του άνθρωποι στην αρχή πίστεψαν πως έφυγε από την πόλη για να εργαστεί αλλού, μέχρι που βρήκαν τυχαία το αυτοκίνητο και τα στοιχεία του στο δρόμο.

Σε όλους έλεγε πως θα πήγαινε στην Κρήτη για να κερδίσει πολλά χρήματα και να παντρευτεί. Οι συγγενείς του φοβούνται μήπως τον εκμεταλλεύτηκαν και στη συνέχεια τον εξαφάνισαν.

Μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη,από ανθρώπους που τον γνωρίζουν, έλεγαν πως κινείται στην Αθήνα ταλαιπωρημένος και βρίσκει καταφύγιο σε εγκαταλειμένα αυτοκίνητα.

Από το εμπόριο, στο δρόμο και στην εξαφάνιση…
Ο ξάδελφος του αγνοούμενου και συνονόματος του Κώστας Τάγκας, μίλησε στην κάμερα της εκππμπής  «Φως στο Τούνελ».

Μετά την ανακοίνωση που έγινε στην εκπομπή για την αναζήτηση του, με μία φωτογραφία του στο χέρι έψαχνε στην πόλη των Ιωαννίνων για ένα ίχνος του. Κάτοικοι του υπέδειξαν το σημείο όπου είχε εγκαταλειφθεί το αυτοκίνητο του αγνοούμενου στην περιοχή Περίβλεπτος.

Σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι ο ξάδελφος του κοιμόταν μέσα στο αμάξι του από τότε που πέθανε η μητέρα του που την υπεραγαπούσε και έμεινε μόνος στην πόλη.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ρούχα του, μία κουβέρτα και ένα σακίδιο κλειδωμένο με προσωπικά του αντικείμενα και οικογενειακά φωτογραφικά άλμπουμ.Όπως είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής, του έκανε εντύπωση πως ο ξάδελφος του από τα τέλη Ιουνίου κι όλο τον Ιούλιο, κυκλοφορούσε καλοντυμένος και δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Σαν κάποιος να τον ενίσχυε οικονομικά ανοίγοντας του άλλους δρόμους.

Τα δύο ξαδέλφια διατηρούσαν για χρόνια εμπορικό κατάστημα στην Κρήτη, όμως η στροφή του αγνοούμενου στον τζόγο, του δημιούργησε προβλήματα στην πορεία της ζωής του.

Του έταξαν καλύτερη ζωή και τον εξαφάνισαν…
Ο Γιώργος Καρβούνης, ξάδελφος κι αυτός του 55χρονου αγνοούμενου Κώστα Τάγκα, περιέγραψε στην κάμερα του «Τούνελ» την τελευταία φορά που τον είδε.Όπως είπε, ο Κώστας τον επισκέφτηκε τέλη Ιουλίου. Φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Σκόπευε να πάει πάλι στην Κρήτη, να παντρευτεί και όπως του είπε θα κέρδιζε πολλά χρήματα χάρη στη βοήθεια κάποιων γνωστών του.Σύμφωνα με τον ξάδελφο του δεν υπήρχε περίπτωση ο αγνοούμενος να έφευγε χωρίς να ειδοποιήσει τουλάχιστον τον αδελφό του που μένει στην Αθήνα και με τον οποίο μίλησε τελευταία φορά στα τέλη Ιουλίου.

Ο Κώστας είχε πει στον αδελφό του πως είχε βρει τον τρόπο και σε λίγο καιρό θα τον βοηθούσε οικονομικά, δίνοντας του χιλιάδες ευρώ.Συνδέοντας όλα τα στοιχεία και μετά τις έρευνες που έκανε για να τον βρει, ο ξάδελφος του αγνοούμενου πιστεύει πως είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, από κάποιους που τον εκμεταλλεύτηκαν.

Τον έβαλαν να πάρει δάνειο και τον εξαφάνισαν;
Κάτοικοι της περιοχής Περίβλεπτου Ιωαννίνων, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου τον Δεκέμβριο, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ».

Όπως είπαν γνώριζαν πως κοιμόταν στο αμάξι του και τον έβλεπαν σχεδόν καθημερινά μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Τον περιέγραψαν σαν έναν άκακο άνθρωπο, πάντα περιποιημένο που κατά καιρούς βοηθούσαν.Οι συγγενείς του 55χρονου άρχισαν να ανησυχούν για την τύχη του όταν εκείνος έπαψε να επικοινωνεί με τον αδελφό του στην Αθήνα στα τέλη Ιουλίου.

Ο αγνοούμενος είχε πει στον ξάδελφο του ότι κάποιοι ήθελαν να τον μπλέξουν με δάνεια που θα τον έβαζαν να πάρει στο όνομα του. Σύμφωνα με τη γνώμη του πιθανά αυτοί οι επιτήδειοι του υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν με αντάλλαγμα κάποια αμοιβή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Τούνελ»: «Μπορεί να τους έκανε τη δουλειά και να τον εξαφάνισαν, αλλιώς θα τον είχαμε βρει…»

Οι συγγενείς του Τάγκα από διάφορες μαρτυρίες έμαθαν πως στις αρχές τους καλοκαιριού εργαζόταν περιστασιακά σε ένα τυπογραφείο. Δεν κατάφεραν όμως να μάθουν σε ποιο ακριβώς και απευθύνουν έκκληση στον ιδιοκτήτη να επικοινωνήσει μαζί τους ή με την εκπομπή.

Δείτε Επίσης

Σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο 18,48  χιλιόμετρα δυτικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments