Σάββατο , 26 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Βραβεία και δώρα από τον Δήμο Αρταίων στους φοιτητές που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Βραβεία και δώρα από τον Δήμο Αρταίων στους φοιτητές που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

“Τηλεβράβευση” με tablet για τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αρταίων

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δήμου Αρταίων, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων με τηλεδιάσκεψη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στο Δημαρχείο Άρτας. Η βράβευση, που περιελάμβανε τιμητικό έπαινο αλλά και tablet, αφορούσε τους μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του Δήμου Αρταίων, που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με βαθμό πρόσβασης άνω των 18.000 μορίων και εισήχθησαν την περυσινή χρονιά σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ωστόσο, η φετινή βράβευση είχε και έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα, αφού ο πρόωρα χαμένος, Βαγγέλης Δραγατάκης, ήταν ανάμεσα στα ονόματα των βραβευθέντων.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, συνομιλώντας με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τους στόχους, τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σιαφάκας ανέφερε πως “ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να συνδράμουμε στον φοιτητικό σας προϋπολογισμό, με την χορηγία των tablet, αλλά και με τον ηθικό έπαινο της προσπάθειάς σας. Είστε η νέα γενιά της Άρτας και εύχομαι ο επαγγελματικός σας βίος να ανθίσει στην πόλη μας”.

Στη βράβευση, εκτός από τους μαθητές, συμμετείχε -μετά από πρόσκληση που αποδέχτηκε- και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, η οποία με την σειρά της χαιρέτησε και συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...