Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων – “θα στηρίξουμε την εστίαση” τονίζει στο Δ/Ρ ο Αντιδήμαρχος Φ. Βάββας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων – “θα στηρίξουμε την εστίαση” τονίζει στο Δ/Ρ ο Αντιδήμαρχος Φ. Βάββας

Από Χάρης Δάφλος–

Ετοιμότητα προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση των νέων ρυθμίσεων για τα καταστήματα εστίασης δηλώνει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Δ/Ρ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” ( Χάρης Δάφλος) ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φώτης Βάββας, ο Δήμος Ιωαννιτών στοχεύει στην εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών των καταστημάτων εστίασης, στη διατήρηση του δικαιώματος των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση και διακίνηση και στη βάση αυτών των αξόνων θα εξετασθούν όλα τα αιτήματα που θα υποβληθούν για επιπλέον παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων.

Ο Δήμος, πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, συγκρότησε ήδη τριμελή επιτροπή από υπαλλήλους η οποία θα επεξεργάζεται και θα εγκρίνει ανάλογα τα αιτήματα των καταστηματαρχών που επιθυμούν να τους παραχωρηθεί πρόσθετος κοινόχρηστος χώρος.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννιτών έχει αναρτηθεί αίτηση με οδηγίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ο κ. Φ.Βάββας αναφέρθηκε επίσης στην έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 739.000,00€ για την κάλυψη αναγκών που προέκυψαν από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού τονίζοντας πως πρόκειται για μια σημαντική και γενναία επιχορήγηση.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του ...