Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Ειδικό κάδο ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών τοποθέτησαν στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία “SEP Market Παπαδόπουλος”

Ειδικό κάδο ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών τοποθέτησαν στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία “SEP Market Παπαδόπουλος”

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_2Από:Γιώργος Γκόντζος–Στην τοποθέτηση ειδικού κάδου στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου για τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών με στόχο την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και υγειονομικού υλικού που θα προσφερθεί στα ιδρύματα της περιοχής, προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία “SEP Market Παπαδόπουλος”.

Η συγκεκριμένη Πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και περιλαμβάνει την τοποθέτηση 11 συνολικά ειδικών κάδων σε επιλεγμένα σημεία (10 στα Ιωάννινα και 1 στην Ηγουμενίτσα), ώστε να συγκεντρωθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός πλαστικών καπακιών.

Φέτος το Πάσχα, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με την εταιρεία “SEP Market Παπαδόπουλος”, μέσα από τη συγκέντρωση και ανακύκλωση περίπου 1,5 τόνου πλαστικών καπακιών μπουκαλιών και άλλων πλαστικών συσκευασιών εξασφάλισαν την αγορά δύο αναπηρικών αμαξιδίων τα οποία δόθηκαν στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Νεομάρτυς Γεώργιος» και στο Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας.

Η μεγάλη ανταπόκριση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, των πελατών των “SEP Market Παπαδόπουλος”, συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, φορέων αλλά και των πολιτών σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, μας υποχρεώνει να επαναλάβουμε το εγχείρημα που αποδεικνύει έμπρακτα ότι, η ανακύκλωση και η κοινωνική προσφορά στον τόπο μας, αποτελεί για όλους μας τρόπο ζωής.

Την σημερινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Οδυσσέας Πότσης και η εκπρόσωπος της εταιρείας “SEP Market Παπαδόπουλος”, κα Αφροδίτη Κουρμαντζή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης της Πρωτοβουλίας, φορείς και πολίτες μπορούν να επικοινωνούν  με το τηλέφωνο: 26510-44113.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments