Τετάρτη , 13 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου /  «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»:Δυσνόητη απόφαση του αρμόδιου Υπουργού σχετικά με την ελεύθερη διέλευση στα διόδια της Εγνατίας -Να διορθωθεί ΑΜΕΣΑ.Αποκλειστικά υπεύθυνος για τη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι ο Περιφεριάρχης

 «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»:Δυσνόητη απόφαση του αρμόδιου Υπουργού σχετικά με την ελεύθερη διέλευση στα διόδια της Εγνατίας -Να διορθωθεί ΑΜΕΣΑ.Αποκλειστικά υπεύθυνος για τη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι ο Περιφεριάρχης

ipiros_anatropis_logo-855x488Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–“Η δυσνόητη απόφαση του αρμόδιου Υπουργού σχετικά με την ελεύθερη διέλευση στα διόδια της Εγνατίας με την οποία τελικά διακρίνει ειδικά τους πολίτες της Π.Ε. Ιωαννίνων σε δύο κατηγοριών πολίτες επιβάλλεται να διορθωθεί ΑΜΕΣΑ”, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της Περιφέρειας Ηπείρου.Στην ανακοίνωση επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

“Εξάλλου η σχετική υπουργική απόφαση του ιδίου για ελεύθερη διέλευση όλων των κατοίκων της Π.Ε. Θεσπρωτίας από τα διόδια Τύριας είναι ο οδηγός για την αποκατάσταση της αδικίας και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να διαμορφωθεί η απόφαση και για την Π.Ε. Ιωαννίνων.

Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση της αδικίας για το σύνολο των κατοίκων της Π.Ε. Ιωαννίνων, διότι διαφορετικά θα αιωρούνται εύλογα ερωτήματα για την επιλογή μόνο των κατοίκων του συγκεκριμένου Δήμου με ότι αυτό συμβολίζειγια τον Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Επίσης δοθείσης της ευκαιρίας τονίζουμε ξανά ότι διαφωνούμε πλήρως με τη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι, για τη λειτουργία των οποίων αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου. Και αυτό διότι χειρίστηκε ως Νομάρχης Ιωαννίνων το εν λόγω ζήτημα χωρίς να καταφέρει να διασφαλίσει ως όφειλε τη μη λειτουργία τους, παρόλο που εκείνο το χρονικό διάστημα διαβεβαίωνε τους πολίτες των Ιωαννίνων για το αντίθετο. Και για το λόγο αυτό είναι απόλυτα εκτεθειμένος σήμερα.”

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments