Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ.Κάτσης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας)-Αρχή του τέλους του φαύλου κύκλου

Μ.Κάτσης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας)-Αρχή του τέλους του φαύλου κύκλου

k;latshwΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Στα θέματα των εξωχώριων εταιρειών και της επόμενης μέρας στην χώρα μας αναφέρθηκε ο Μάριος Κάτσης ,βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Θεσπρωτίας ,μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”  (Γιώργος Γκόντζος ) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως “γίνεται προσπάθεια να κλείσουν τρύπες και αν σε αυτό υπάρχουν λάθη είναι ένα θέμα που αξίζει να συζητηθεί” τονίζοντας για την σχετική ρύθμιση ότι είναι “προσπάθεια νομοθέτησης και με βάση την οδηγία που υπάρχει στην συμφωνία του καλοκαιριού ,ότι η Ελλάδα έπρεπε να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του Συμβουλίου της Ευρώπης..” ενώ έκανε λόγο για “όρο που έπρεπε να αλλάξει με βάση την επιστημονική υπηρεσία της βουλής,έπρεπε να αλλάξει αυτό το έωλο πλαίσιο νόμου”.

Για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε:  “… Όμως δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να σηκώνεται η αντιπολίτευση και να βγαίνει στα κεραμίδια ,για ένα ζήτημα που κατ΄εξοχήν έχει απασχολήσει στελέχη της παράταξής της… ” .

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στην χώρα μας διατύπωσε την εκτίμηση πως είμαστε “στην αρχή του τέλους του φαύλου κύκλου”,και τόνισε πως “η χώρα μας έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη”.Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments