Δευτέρα , 24 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μεγάλη η ανταπόκρισή του κοινού στην καινοτόμο πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών, σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Το followgreen ξεπέρασε ήδη τα 1.000 μέλη!

Μεγάλη η ανταπόκρισή του κοινού στην καινοτόμο πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών, σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Το followgreen ξεπέρασε ήδη τα 1.000 μέλη!

Η Δημοτική Πλατφόρμα Ανακύκλωσης και Επιβράβευσης του Δήμου Ιωαννιτών www.followgreen.gr/ioannina κατάφερε, σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, να ξεπεράσει τα 1.000 μέλη ενώνοντας πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και σχολεία με κοινό στόχο την αύξηση της ανακύκλωσης. Μέσω της πλατφόρμας επιβραβεύονται οι πολίτες με σημαντικές προφορές τοπικών επιχειρήσεων, στις οποίες παρέχεται δωρεάν προβολή των υπηρεσιών και αγαθών τους,ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία!

Η αποδοχή της πρωτοβουλίας του Δήμου Ιωαννιτών, είναι μεγάλη καθώς:

  • 1.000 και πλέον νοικοκυριά είναι πλέον ενεργά μέλη στην πλατφόρμα πολιτών – επιχειρήσεων– δήμου
  • 85 τοπικές επιχειρήσεις έχουν ήδη δηλώσει προσφορές σε είδη/υπηρεσίες εστίασης, μόδας, ομορφιάς, σπιτιού, αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού κ.α.
  • 200 και πλέον αγορές έγιναν στις τοπικές επιχειρήσεις με εξαργύρωση 30.000 πόντων επιβράβευσης.

Συνεχίζουμε με νέες ανανεωμένες προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων στο followgreen.gr/ioannina/offers, με σημαντικές εκπτώσεις, αλλά και με έναν (1) μαθητικό διαγωνισμό για την ανακύκλωση.

Το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης υλοποιείται σε 30 Δημοτικά Σχολεία, με τη συμμετοχή 5.100 μαθητών, οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτικούς ανακυκλώνουν 3 ρεύματα υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, μπαταρίες), με τον τρόπο αυτό συλλέγουν πόντους για τη σχολική τους μονάδα. Επιπλέον, οι γονείς/μέλη της πλατφόρμας ενισχύουν την προσπάθεια των μαθητών δωρίζοντας πόντους επιβράβευσης στα σχολεία.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τα παιδιά για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους, σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους! Συνεχίζουμε δυναμικά για την αύξηση της ανακύκλωσης!

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x