Δευτέρα , 21 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Οι πρώην αποθήκες πυρομαχικών του γερμανικού στρατού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων

Οι πρώην αποθήκες πυρομαχικών του γερμανικού στρατού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων

MERARXIA

 Τη διαβεβαίωση πως ο Δήμος Ζίτσας και συγκεκριμένα η Δ.Κ. Ελεούσας θα τεθεί στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς για το 2016 έλαβε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10/2015) στη λέσχη Αξιωματικών της 8ης Μεραρχίας πεζικού ΤΑΞΠΖ, με αντικείμενο τον απολογισμό των δράσεων του Τάγματος για το 2015 και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Ο κ. Πλιάκος στη διάρκεια της σύσκεψης ζήτησε από το διοικητή του Τάγματος να θέσει στους Ύποπτους Χώρους που χρήζουν άμεσης επέμβασης τη Δ.Κ. Ελεούσας και συγκεκριμένα τις πρώην αποθήκες πυρομαχικών του Γερμανικού Στρατού που βρίσκεται στη θέση Άγιος Δημήτριος περιοχή «Αμπέλια». Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Ζίτσας η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στον οικιστικό ιστό της Δημοτικής Κοινότητας και εγκυμονεί κινδύνους για τους κατοίκους που αναπτύσσουν εκεί αγροτικές και άλλες δραστηριότητες.

Η διοίκηση του Τάγματος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου και το πρωί της Παρασκευής ο διοικητής της 131 ομάδας που δραστηριοποιείται στην Π.Ε. Ιωαννίνων  συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα και εγγυήθηκε  πως η ευρύτερη  περιοχή των πρώην αποθηκών πυρομαχικών θα είναι από τους πρώτους Ύποπτους Χώρους που θα επέμβει η ομάδα στις αρχές του 2016.

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of