Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τα μέλη του που συμμετείχαν στον 20ο Μπιζάνιο Δρόμο

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τα μέλη του που συμμετείχαν στον 20ο Μπιζάνιο Δρόμο

10403414_810317112371779_8169517148916950511_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 ολοκληρώθηκε ο 20ος Μπιζάνιος Δρόμος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων, στον οποίο συμμετείχαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων.Το ΔΣ του συλλόγου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:”Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που αγωνίστηκαν και έδωσαν δυναμική παρουσία στον αγώνα με τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους.

Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη μας που διακρίθηκαν στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες:

Βασίλης Τσιρώνης, 3ος

Αλέξης Μπαράτσας, 3ος

Θεόδωρος Παπασταύρου, 2ος

Άγγελος Παππάς, 1ος

Βασίλης Λιάπης, 2ος

Νικολέτα Χήτα, 1η

Λαμπρινή Ντούτση, 2η

Νικολέτα Τζαβάρα, 3η

Επίσης το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές μας που συμμετείχαν την ίδια μέρα στον 10ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο και εκπροσώπησαν επάξια το Σύλλογό μας και την πόλη μας. Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και μέλος του ΣΔΙ, Γεωργία Σιώζου, που διακρίθηκε στην 3η θέση στην κατηγορία της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που πρόσφεραν τη βοήθειά τους στο Σταθμό τροφοδοσίας του αγώνα στο 5ο χλμ. Η συμμετοχή τους ήταν πολύτιμη.

Τέλος το ΔΣ συγχαίρει τον Γιαννιώτη Αθλητή του ΑΓΣΙ, Σταύρο Γκίνη, που ήρθε πρώτος όλων, καθώς και τους Δημήτρη Αυγίτα και Δήμητρα Ανδρούτσου που διακρίθηκαν με την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους.”

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of