Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ώρα στέψης στην Α1 του 4ου Εργασιακού

Ώρα στέψης στην Α1 του 4ου Εργασιακού

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε ποια θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων «Ευγενία Μουτσίκα».

Όλα είναι έτοιμα για το final 4! Μετά από την αναστάτωση που έφερε στον προγραμματισμό η διεξαγωγή των εθνικών εκλογών τον περασμένο Ιούλιο, η δράση επιστρέφει με τις τέσσερις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη των ημιτελικών, για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:30 στο Νέο Κλειστό.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός στις  22:30 στο κλειστό του Πανεπιστημίου ανάμεσα στη Δωδώνη και την  Εστίαση Β’.

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός που επίσης θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο και θα έχει την ίδια ώρα έναρξης (22:30). Ο αήττητος και πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, Νιτσιάκος θα αντιμετωπίσει τον ΔΣΙ/Νομικά Επαγγέλματα.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα των τελικών που θα φιλοξενήσει το Νέο Κλειστό. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 19:30 και ο μεγάλος τελικός στις 21:30.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και τις απονομές στους πρώτους σκόρερ και τους MVP της Α1 και της Α2, ενώ θα βραβευτούν επίσης για την προσφορά τους και την αμέριστη βοήθεια τους στο Εργασιακό, οι κ.κ. Γκατζιάνης Ηλίας, και Τοσουνίδης Αντώνιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα του F4:

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου:

 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου:

Πανεπιστημιο 22.30: Νιτσιάκος-ΔΣΙ/Νομικά επαγγέλματα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου:

Νέο Κλειστό 19.30: Μικρός τελικός

Νέο Κλειστό 21.30: Μεγάλος τελικός – Απονομές, έπαθλα.

Χορηγοί του Εργασιακού Πρωταθλήματος:

  • Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι»
  • Ιατρική Φροντίδα Ιωαννίνων
  • Athlos
  • Ασφάλειες Γιουγλής
  • Κοσμηματοπωλείο Κούτης

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of