Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήλωση Περιφερειάρχη Ηπείρου Α. Καχριμάνη για Πας Γιάννινα και Κλειστό γυμναστήριο

Δήλωση Περιφερειάρχη Ηπείρου Α. Καχριμάνη για Πας Γιάννινα και Κλειστό γυμναστήριο

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης ανέφερε τα εξής:

“Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι μια αρνητική εξέλιξη για τον ΠΑΣ Γιάννινα και γενικά για το ποδόσφαιρο της περιφέρειας. Κατά την πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στα Ιωάννινα, του είχα διαβιβάσει σχετικό υπόμνημα,  αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους θεωρούσαμε και θεωρούμε πως η αναδιάρθρωση έπρεπε να γίνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δυστυχώς η  πρόταση αυτή δεν εισακούστηκε.

Το δεύτερο αίτημα που διαβιβάστηκε στον κ. Υφυπουργό,  ήταν η κατασκευή του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Βοτανικός Ιωαννίνων, μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Ιωαννιτών που είχε διαθέσει την έκταση.

Του παραδώσαμε στοιχεία του φακέλου για τη μελέτη που είχε εκπονηθεί με πόρους της   Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και της αδειοδότησης του έργου, το οποίο  δεν είχε υλοποιηθεί εξαιτίας αδυναμίας της Γ.Γ.Α. να το χρηματοδοτήσει.

Η ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για την επανενεργοποίηση των διαδικασιών είναι θετική εξέλιξη. Περιμένουμε την υλοποίηση του έργου, για  το οποίο  η Περιφερειακή Αρχή θα συνδράμει σε ο, τι απαιτηθεί και βεβαίως  όταν της ζητηθεί θα παραδώσει στη Γ.Γ.Α. τον πλήρη φάκελο του. ”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments