Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΚΚΕ Ιωαννίνων: “Η υποκρισία και η πρόκληση δεν έχει όρια από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων “

ΚΚΕ Ιωαννίνων: “Η υποκρισία και η πρόκληση δεν έχει όρια από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων “

imagesΣε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

“Η υποκρισία και η πρόκληση δεν έχει όρια από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, που μετά τα χημικά, το ξύλο, τις συλλήψεις με βαρύτατες κατηγορίες ενάντια σε απεργούς της Ανακύκλωσης, μετά την κήρυξη των απεργιών ως παράνομες, τώρα προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί …στην κυβέρνηση της.

Απέναντι στην βάρβαρη επίθεση της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ίχνος ντροπής, συνιστά να επικρατήσει ο διάλογος και η αναμονή. Συνεχίζουν την κυβερνητική προσπάθεια για συναίνεση του κόσμου στον σφαγιασμό του.

Επικαλούνται την υπεράσπιση της εργασίας αυτοί που συμφώνησαν ήδη μέσα από το τρίτο μνημόνιο στην απελευθέρωση των απολύσεων και στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου.

Ο λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα, να γυρίσει την πλάτη σε αυτούς και τους μηχανισμούς τους μέσα στα συνδικάτα, συνολικά απέναντι στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Να ενισχύσει κάθε προσπάθεια οργάνωσης της λαϊκής πάλης. Να δείξει έμπρακτη την αλληλεγγύη του  στον αγώνα των απεργών της Ανακύκλωσης.

Με λαϊκή συμμαχία, με πάλη και αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, όλοι μαζί μπορούμε να επιβάλουμε ανατροπές, ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία για το καλό του λαού μας.”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments