Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Πασχαλινή Συναυλία το Σάββατο 23 Απριλίου

Πασχαλινή Συναυλία το Σάββατο 23 Απριλίου

Layout 1Από:Γιώργος Γκόντζος–Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», Πασχαλινή Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών.

Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει δύο έργα του  Λούντβιχ βαν Μπετόβεν: την Συμφωνία αρ.7  αλεγκρέτο, και το Κοντσέρτο αρ.1 για πιάνο. Σολίστ, στο πιάνο, η Ελένη Κολιού.

 Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τα Πάθη κατά Ματθαίον του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Σολίστ: Ντίνα Στράνη, άλτο, και Γιώργος Ματθαιακάκης, βαρύτονος.

Συμμετέχουν οι χορωδίες «Αρμονία» Πρέβεζας, Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων. Την διδασκαλία των χορωδιών επιμελήθηκε ο Βαλεντίν Στεφάνωφ και την Μουσική Διεύθυνση έχει ο Φοίβος Παπαδόπουλος.

 Την επομένη, Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι, το δεύτερο μέρος της συναυλίας, δηλαδή Τα Πάθη κατά Ματθαίον του Γ. Σ. Μπαχ, θα παρουσιαστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Πρέβεζα. Την εκδήλωση διοργανώνουν η χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας, η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και στις δύο εκδηλώσεις.

 

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments