Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Θέματα που αφορούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι και τη διατήρηση της παράδοσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον Πρόεδρο του Χ.Ο.Ι. κ. Παύλο Χήτα και την Ταμία κ. Νατάσα Παπαδοπούλου να ενημερώνουν τον κ. Ελισάφ για τις δραστηριότητες του Ομίλου καθώς και για τους επόμενους στόχους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ στο οποίο συμμετέχουν χορευτές από πολλές χώρες και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές διοργανώσεις των Ιωαννίνων. «Το Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ του Χ.Ο.Ι. φέρνει τα Γιάννενα στο επίκεντρο των αντίστοιχων μουσικοχορευτικών διοργανώσεων με πολλαπλά οφέλη τόσο για την ίδια την παράδοση και ιστορία όσο και για την τοπική οικονομία» σημείωσε ο κ. Χήτας ζητώντας την έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ διαβεβαίωσε ότι στηρίζει όλες τις δραστηριότητες του Χ.Ο.Ι. και ιδιαίτερα το Φεστιβάλ το οποίο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και συνεχάρη τα μέλη του για το έργο που επιτελούν στην κατεύθυνση διάσωσης και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments