Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων

Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» συναντήθηκαν με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Κατά την συνάντηση έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τους εκπροσώπους των ξενοδόχων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργία του κλάδου και την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Από τη συζήτηση προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν στην κατάρτιση του προγράμματος της παράταξης.

Η συνεργασία του Δήμου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού μακριά από μικροπολιτικές ή ιδιοτελείς σκοπιμότητες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας. Η βελτίωση των υποδομών της πόλης ιδιαίτερα στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών θα βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση του αριθμού των τουριστών.

Έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι η αύξηση της επισκεψιμότητας και η εν γένει τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας αποτελούν μονόδρομο για την πόλη μας. Πρέπει να γίνουν προσεκτικά στρατηγικά βήματα για να αποφευχθούν καταστροφικά παραδείγματα άλλων περιοχών που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν.

Από την πλευρά της η παράταξη οφείλει να συγχαρεί το Δ.Σ. της Ένωσης ξενοδόχων για την πολυδιάστατη δραστηριότητά του και δεσμεύεται για τη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου στο μέλλον.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments