Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Τα Καρδαμίτσια απέκτησαν ένα «νέο» πάρκο

Τα Καρδαμίτσια απέκτησαν ένα «νέο» πάρκο

Την αισθητική αναβάθμιση του πάρκου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου και Εθν. Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια είχε σαν στόχο η  εθελοντική δράση που υλοποίησε το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία τους εθελοντές του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market.

Το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του πάρκου, φύτευση αρωματικών φυτών, τρίψιμο και βάψιμο στα παγκάκια, καθώς και επιδιόρθωση του περιβάλλοντα χώρου.

«Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία αξίζει να βρει μιμητές και από άλλες επιχειρήσεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης που εκπονούν. Εμείς ως Τμήμα Πρασίνου ενθαρρύνουμε τέτοιες δράσεις και καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους για να αναβαθμίσουμε τους δημόσιους  χώρους στο Δήμος μας», δήλωσε μετά το τέλος της δράσης η αντιδήμαρχος, Ελένη Βασιλείου.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments