Παρασκευή , 9 Μαΐου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Γιώργος Τσούκαλης στο Δ/Ρ: «Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι θα σταματήσει η πένα του να γράφει και το στόμα του να μιλάει»

Ο Γιώργος Τσούκαλης στο Δ/Ρ: «Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι θα σταματήσει η πένα του να γράφει και το στόμα του να μιλάει»

«Συμβόλαιο θανάτου» χαρακτήρισε χωρίς περιστροφές τον «βάναυσο τρόπο», με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, και «θρασύδειλους» τους δολοφόνους του, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πασίγνωστος ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη.

Ως έναν ρομαντικό άνθρωπο, επιτομή της εντιμότητας, της διαφάνειας και της αλήθειας, περιέγραψε τον αδικοχαμένο οικογενειακό του φίλο και συνοδοιπόρο του στον αγώνα κατά της αρχαιοκαπηλίας (μέσω της ιστοσελίδας bloko.gr), ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι -παρά τον βαθμό δυσκολίας διαλεύκανσης της υπόθεσης, σε περίπτωση που οι δράστες «προσλήφθηκαν» στο εξωτερικό- οι ένοχοι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

«Αλγοριθμικές Ερμηνείες της Ηπειρώτικης Αργυροχοΐας»

Στο πλαίσιο του Μήνα Αργυροτεχνίας και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θέμα «Μουσεία ...