Παρασκευή , 15 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΥΓΕΙΑ / Αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη προς τον υπουργό Υγείας για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη προς τον υπουργό Υγείας για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό Υγείας με θέμα «Ανάγκη Άμεσης Ενίσχυσης σε Προσωπικό και Μέσα στο Γ.Ν.Άρτας – Απουσία σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της Πανδημίας», επισυνάπτοντας την Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Άρτας για τη νοσηλεία ασθενών θετικών στον covid-19, με την οποία τίθενται τα ζητήματα αφόρητης πίεσης που δέχεται το Γ.Ν. Άρτας λόγω της απουσίας σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για τη συνολική διαχείριση τα πανδημίας αλλά και της άμεσης ανάγκης ενίσχυσής του σε προσωπικό και μέσα. Ιδίως επιτακτικά τίθεται η ανάγκη πρόσληψης ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στο Γ.Ν. Άρτας αλλά και μαζικής δωρεάν διενέργειας τεστ ανίχνευσης του covid-19.Η  βουλευτής Άρτας ζητά από τον υπουργό Υγείας την άμεση εξέταση της ανακοίνωσης, απάντηση και ενημέρωσή της για τις σχετικές ενέργειες.

Δείτε Επίσης

Χ.Γώγος-Το μεγαλύτερο προνόμιο είναι η ανθρώπινη ζωή.Είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, πριν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Είναι πλέον δεδομένο και είναι αποδεδειγμένο τοις πράγμασι και φαίνεται πλέον και από ...