Παρασκευή , 2 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / Επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρου Νάτση, στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ

Επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρου Νάτση, στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ

Ο Πρόεδρος, κ. Δημήτριος Πάνου, και ο Αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννης Τσίμαρης, του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης-Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών» υποδέχτηκαν στα γραφεία του οργανισμού τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή», κ. Λάζαρο Νάτση, συνοδευόμενο από το μέλος της παράταξής του και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., κα. Αικατερίνη Μιτοπούλου.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για τις δομές και τις δράσεις του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., καθώς και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος, όσον αφορά την κοινωνική  πολιτική (προσχολική αγωγή-κοινωνικές υπηρεσίες).

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία συμφωνήθηκε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, κάτω από τις απίστευτες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, γίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη  η υποστήριξη  των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και γενικότερα της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Επίσης, διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι στην Κοινωνική Πολιτική είναι απαραίτητες οι συνεργασίες και οι συναινέσεις, αλλά και η δημιουργική αντιπολίτευση.

Δείτε Επίσης

«Πολυεπίπεδη η προσφορά και το κοινωνικό έργο των Γιαννιώτικων επιχειρήσεων», σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρίου

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δρ. Δημήτριος Δημητρίου, σχετικά με τη ...