Παρασκευή , 31 Μαρτίου 2023
Αρχική / ΥΓΕΙΑ / Κομματοκρατία στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων καταγγέλλει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων

Κομματοκρατία στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων καταγγέλλει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με κομματικές επιλογές στα νοσοκομεία, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων αναφέρει τα εξής:

«Εμείς φιλότιμο, εσείς κομματοκρατία

Τελικά, δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξουμε με τους Διοικητές που έχει επιλέξει και έχει εγκαταστήσει το «Επιτελικό – Κομματικό Κράτος» της Κυβέρνησης της Ν.Δ στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Ο ένας συναγωνίζεται σκληρά τον άλλο, όχι στο να πάνε καλά τα Νοσοκομεία μέσα στη Πανδημία, αλλά ποιος θα τακτοποιήσει πιο γρήγορα τα «δικά μας παιδιά» σε θέσεις Ευθύνης για να πάρουν  τα εύσημα από το Κομματικό Μηχανισμό

Την ώρα που η πανδημία χτυπάει κόκκινο και το σύστημα υγείας ασφυκτιά και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης .

Την ώρα που το υγειονομικό προσωπικό, κουρασμένο και εξουθενωμένο, δίνει με φιλότιμο τη μάχη για να στηρίξει όλη την κοινωνία.

Την ώρα που αναστέλλουν τις άδειες των Υγειονομικών.

Την ώρα που ενισχύθηκε ελάχιστα το σύστημα υγείας από την κυβέρνηση και οι παραλείψεις τους είναι μεγάλες.

Αυτή την ώρα που περιμένεις οι διοικήσεις να είναι δίπλα στους υγειονομικούς να τους στηρίζουν και να επιζητούν την συνεργασία τους, όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, αλλά επιλέγουν με αλαζονεία και μνησικακία  να γκρεμίσουν ότι εξισωτικό και αξιοκρατικό συντελέστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση επαναφέροντας την αιώνια τάξη της κομματοκρατίας.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μετά τον Διοικητή του Γ.Ν.Ι. Χατζηκώστα που από την πρώτη μέρα καθαίρεσε αναιτιολόγητα  την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ήρθε ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Ι.  να τεθεί επικεφαλής στη σχετική Λίστα Κομματικών τακτοποιήσεων Διοικητών βολεύοντας το σύνολο των στελεχών της ΔΑΚΕ σε θέσεις Τομεαρχών και Προϊσταμένων στη Νοσηλευτική Υπηρεσία.

Δεν ανεχόμαστε την αναιτιολόγητη επιβολή μιας «κομματικής ελίτ» επί του πλήθους των εργαζομένων υγειονομικών παίζοντας με τα δικαιώματα και τις ευαισθησίες τους.

Τα Νοσοκομεία

Δεν είναι σπίτι σας

Δεν είναι φέουδό σας»

Δείτε Επίσης

Διεχήχθη την Τετάρτη 7/7 η εκδήλωση για τις μεθόδους αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο «The Lake» στις 7:00 το απόγευμα, ...