Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος, στο Δ/Ρ: «Προσευχή για όλους και προσοχή σε όλους»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος, στο Δ/Ρ: «Προσευχή για όλους και προσοχή σε όλους»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλους τους πάσχοντες, καθώς και στους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας, συνιστώντας πάνω από όλα προσοχή ώστε να ξεπεράσουμε την πανδημία.

Εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του σε όλους όσους είχαν απώλειες δικών τους ανθρώπων από τον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένου του εκκλησιαστικού και ιερατικού χώρου, και επεσήμανε ότι συγκλονίζεται από τον θάνατο νέων ανθρώπων, φέρνοντας ως παράδειγμα τον πρόσφατο χαμό ενός 39χρονου μουσικού.

Δήλωσε ακόμη ότι νιώθει ανακουφισμένος και χαρούμενος που ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, φαίνεται να ξεπερνάει την περιπέτειά του με τη συγκεκριμένη ασθένεια, ενώ τόνισε ότι προσεύχεται για την υγεία όλων μας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε όσους εργάζονται στο σύστημα υγείας, οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτόν.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Δ/Ρ: «Κοινωνικός Αρμαγεδδών με “ΕΦΚΑ – κουφάρι” και “ρήτρες Βουλγαρίας” το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά»

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη ...