Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / «Πακέτα αγάπης» προς τις ευάλωτες οικογένειες από τον Δήμο Πωγωνίου

«Πακέτα αγάπης» προς τις ευάλωτες οικογένειες από τον Δήμο Πωγωνίου

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι οικονομικά ευάλωτων οικογενειών ενισχύει ο Δήμος Πωγωνίου διαθέτοντας περισσότερα από 150 «πακέτα αγάπης».

Η παράδοση των πακέτων βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών σε τρόφιμα για την περίοδο των εορτών. Τα πακέτα περιλαμβάνουν τρόφιμα και αναψυκτικά που προσέφεραν επιχειρήσεις που συνδράμουν το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου καθώς και χριστουγεννιάτικα γλυκά που παρασκεύασαν στον χώρο του Κοινωνικού Συσσιτίου οι εκπαιδευτές του τμήματος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων.

Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί θερμά το ΔΙΕΚ Ιωαννίνων και το Διευθυντή του, κ. Μιχάλη Αλεξίου, καθώς και τις επιχειρήσεις ΠΙΝΔΟΣ, ΧΑΛΚΟΡ, ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για την κοινωνική τους ευαισθησία και στήριξη, που θα χαρίσουν χαμόγελα σε 150 οικογένειες της περιοχής, όπως επίσης και τους εκπαιδευτές κ.κ. Γκανιάτσα Βασιλική, Γεωργούλη Ανδρέα, Λαβδανίτη Χρήστο, Διαμάντη Χρήστο, Γιωτίτσα Γιώργο, Πανταζή Κωνσταντίνο και Κοντοστέργιου Σοφία, που υπερέβαλαν εαυτόν, παρασκευάζοντας συνολικά 3.000 κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Δείτε Επίσης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΔΑΠ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ...