Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Συνάντηση συνεργασίας είχε την Παρασκευή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Δημήτριος Δημητρίου με τη νέα Διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων .

Ο κος Δημητρίου ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να επιτύχει στους νέους στόχουςτης και πως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα είναι πάντα ανοιχτό για κοινές δράσεις και συνεργασίες μαζί τους.

Από την πλευρά της νέας Διοίκησης ο νέος Γραμματέας της Ένωσης κος Θ. Βαντώλας έθεσε μια σειρά από ζητήματα τα οποία με την συνδρομή του Επιμελητηρίου θεωρεί ότι μπορούν να οδηγηθούν σε επίλυση και σημείωσε, ότι η Ένωση Ξενοδόχων θεωρεί ότι το επόμενο διάστημα για την μεγαλύτερη στήριξη των αιτημάτων τους αλλά και για ένα πιο ευοίωνο μέλλον θα πρέπει να γίνει μια τελική συζήτηση έτσι ώστε τα μέλη της ένωσης να εγγραφούν και στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, με το κο Δημητρίου να σημειώνει, ότι κάτι τέτοιο και εφικτό είναι αλλά και σημαντικό για την υλοποίηση του νέου οράματος του Επιμελητηρίου, που δεν είναι άλλο, από τη δημιουργία ενός Επιμελητηρίου που θα εκπροσωπεί και θα είναι το σπίτι του συνόλου της  επιχειρηματικότητας.

Η Διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων  αφού ευχαρίστησε τον  κο Δημητρίου για τη συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων, δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα παραδώσει στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων την ατζέντα με τους στόχους και τα θέματα που απασχολούν τη νέα διοίκηση.

Τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η ανασύσταση της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, η δημιουργία μη κερδοσκοπικού οργανισμού προβολής και προώθησης  της Π.Ε Ιωαννίνων με τη συμμετοχή όλων των φορέων, η προώθηση της ολοκλήρωσης της Ιόνιας οδού μέχρι την Κακαβιά, το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και οι νέες προοπτικές συνεργασίας με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους από το εξωτερικό, η συμμετοχή σε στοχευμένες εκθέσεις, η διεκδίκηση περισσότερων κονδυλίων και συνέχιση του προγράμματος τουρισμός για όλους και για το 2021 και άλλα .

Στην συνάντηση που δεσμεύτηκαν θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα για ευρύτερες και πιο στοχευμένες συνεργασίες. Εκτός του Γραμματέα κ. Θ.Βαντώλα, συμμετείχαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Σ. Σιούτης, ο Ταμίας κ. Δ. Πατερούσης και το Μέλος κα Ε. Εξάρχου.

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...