Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΥΓΕΙΑ / To ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας ζητά επιτακτικά μέτρα προστασίας για τους φαντάρους

To ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας ζητά επιτακτικά μέτρα προστασίας για τους φαντάρους

To ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σε σχέση με τα μαζικά θετικά κρούσματα στο στρατόπεδο Περάματος:

«Απαντήστε στα ερωτήματα των φαντάρων – μέτρα προστασίας τώρα!
Τα περιστατικά μαζικών κρουσμάτων στο στρατόπεδο του Περάματος, αποδεικνύουν στην πράξη πόσο κρίσιμη και εύθραυστη παραμένει η κατάσταση με την πανδημία στα Γιάννινα.

Ενώ οι αρχές, μέσα στην ανευθυνότητά τους και συρόμενες από τα επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν ακόμα και τώρα να πείσουν ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο, 30 και πλέον φαντάροι, νεοσύλλεκτοι, βρίσκονται θετικοί. Περιφέρεια Ηπείρου και πολιτική προστασία, υπουργείο Άμυνας, κυβέρνηση, αποτυγχάνουν να απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα:
-Πώς ασθένησαν οι φαντάροι, όντας εσώκλειστοι και με αρνητικά rapid test όταν κατατάχθηκαν;
-Ποιες είναι οι συνθήκες στο στρατόπεδο;
-Ποια μέτρα προστασίας λαμβάνονται;
Σε όλα αυτά προστίθεται το ότι η κυβέρνηση φρόντισε να στρέψει τους νέους σε μαζική κατάταξη, με τις δηλώσεις για επικείμενη αύξηση της θητείας, εν μέσω δεύτερου κύματος.  Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι, αδιαφορούν για τις συνθήκες διαβίωσης εργαζόμενων και νεολαίας, υπηρετούν μόνο τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των επιχειρήσεων.

Να παρθούν άμεσα μέτρα για:

-Την προστασία των στρατευμένων. Υλικά, αποσυμφόρηση θαλάμων, νοσηλεία για όσους χρειαστεί
-Την προστασία του γενικού πληθυσμού: Άμεσες, μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών για στελέχωση των ΜΕΘ και των μονάδων covid σε όλη τη χώρα
-Άμεση επίταξη, χωρίς αποζημίωση, ιδιωτικών υγειονομικών δομών.»


Δείτε Επίσης

Χ.Γώγος-Το μεγαλύτερο προνόμιο είναι η ανθρώπινη ζωή.Είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, πριν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Είναι πλέον δεδομένο και είναι αποδεδειγμένο τοις πράγμασι και φαίνεται πλέον και από ...